Elektrische Race Cars zijn het raken van de circuits


Elektrische Race Cars zijn het raken van de circuits, Wie zou ooit hebben overwogen dat zij de autosport in de gaten waar alle auto's zouden hebben elektromotoren?

Nou, het klinkt misschien vergezocht, maar de realiteit van de situatie is, het zal komen tot een racecircuit in uw buurt sneller dan je zou denken. Al jaren zijn er elektrische auto's uitvoeren verbluffend op de drag strip waar ze vereisen slechts hun macht voor een paar seconden, maar ze hebben zeker bewezen dat een elektrische motor kan met de beste van hen, zij voeren voor een zeer korte tijd.

Elektrische voertuigen zijn altijd beperkt door hun batterijen, zowel in de lading kunnen vasthouden en het gewicht dat nodig is om voldoende kracht uit te.

Dit is al aan het veranderen met meer racers met behulp van laptop-batterijen aan de macht hun elektrische voertuigen. Zij kunnen duizenden batterijen om een voertuig maar dit helpt om het gewicht van het voertuig te verminderen door honderden kilo toen vergeleken met het gebruik van een paar conventionele batterijen.

Er zijn nog enkele problemen te kampen bij het gebruik van laptop-batterijen, met de meeste zorg als gevolg van de warmte die ze kunnen genereren. Het zal niet lang meer duren voordat dergelijke kwesties zijn aangepakt en net als de computer en de digitale camera, de elektrische auto batterijen steeds kleiner, krachtiger en efficiƫnter te maken.

Zodra dat gebeurt, kunt u verwachten om ze te zien domineert de race tracks zoals ze gedaan hebben in hun divisies op de drag strip.

You can dramatically reduce your running costs and gas. [http://motaq.com/Save_Gas.html]

How would you like more of that hard earned money that you are currently pumping into the atmosphere with the inefficient vehicles that the car manufacturers sell for you?